Leder Akademi i din virksomhed

Strategisk kompetenceudvikling

Bülow Management har i mange år understøttet ledere og medarbejderes kompetenceudvikling gennem facilitering af lederakademier i danske virksomheder. Lederakademiet indeholder forskellige udviklingsforløb, der alle har til formål at dygtiggøre medarbejdere, sikre en større personlig indsigt og ikke mindst sikre en implementering af den tillærte viden. Forløbet skal være med til at gavne både den enkelte og virksomheden. Et afgørende succesparameter er, at alle forløb tilpasses virksomhedens behov ift. emner og indhold.

D-U-I sikret forløb

Hos Bülow Management har det altid været en dyd at sikre en egentlig forankring af praktisk viden samt tillærte metoder og teorier. Derfor er alle vores forløb ”D-U-I sikret”:

  • Diagnose: Forud for alle forløb er en forudgående personlig analyse og tilbagemelding
  • Udvikling: På alle forløb er det erfarne konsulenter, der forestår formidling af viden. Vi anvender en lang række værktøjer, herunder Learning by Gaming. Alle værktøjer har til formål at sikre, at den tillærte viden ikke blot lagres i hukommelsen, men også kan anvendes i praksis
  • Implementering: Som afslutning på forløbene gennemføres en personlig sparringssamtale med det formål at sikre en reel anvendelse og implementering af den tillærte viden

Temaer, som kan indgå i udviklingsforløb

Lederudvikling bør altid ske på udgangspunkt af et virksomhedstilpasset initiativ. Nogle temaer som erfaringsmæssigt kan inddrages i udviklingsforløbene:

Vil du vide mere om lederakademiet?

Har du spørgsmål til vores udviklingsforløb, eller ønsker du at vide mere om, hvordan du kan tilmelde din virksomhed lederakademiet, er du velkommen til at kontakte os.
agreement-contract-handshake-approval

Kontakt os

chart-sales-profit-performance-analytics-graph

Få en analyse

person-man-identity-verified-approved-indian

Om os