Procesudvikling

Procesoptimering - enkelt og logisk grundlag for succes

Den udvikling, der er i samspillet mellem mennesker, metoder og teknologi, gør, at virksomheden med jævne mellemrum må gennemføre en procesoptimering. En procesoptimering er en systematisk gennemgang af virksomheden vigtigste arbejdsprocesser – f.eks. ledelses-, produktions-, strategi- og administrationsprocessen.

Procesoptimering er afgørende for, at virksomheden kan levere sine ydelser rettidigt og til konkurrencedygtige priser. Derudover frigiver det ligeledes både tid og kræfter til fortsat at kunne udvikle sig i takt med det marked, virksomheden befinder sig på.

Derfor giver procesudvikling succes:

  • Procesudvikling minimerer driftsomkostninger og øger andelen af værdiskabende aktiviteter
  • Procesudvikling optimerer performance ift. resultatkrav og sikrer, at alle interne aktiviteter er forstået, arbejder effektivt sammen og er systematisk ledet samt styret
  • Beslutninger og ansvarsskift synliggøres og beskrives
  • Procesudvikling fokuserer på helheden i stedet for på afdelingsspecifikke og fragmenterede forhold og mål (forebygger eller afhjælper silo-betragtning)
  • Procesudvikling udpeger kritiske processer der binder organisationen sammen på tværs

Vil du vide mere om procesudvikling?

Har du spørgsmål til vores procesudvikling, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din virksomheds processer, er du velkommen til at kontakte os.
agreement-contract-handshake-approval

Kontakt os

chart-sales-profit-performance-analytics-graph

Få en analyse

person-man-identity-verified-approved-indian

Om os