Ledelseskvalitetsanalyser

Skab rammerne for udvikling af ledere

Der er mange gode grunde til at udvikle ledelseskvaliteten. Ledelseskvalitetsanalyser giver et detaljeret indblik i tilfredsheden, loyaliteten og kvaliteten af ledelsen. Analysen indikerer samtidig hvilke indsatsområder, der er afgørende for at udvikle netop disse tre resultatparametre.

Dette indblik sker både på et overordnet virksomhedsniveau samt ved segmenteret præsentation ift. den enkelte afdeling i virksomheden. Ligeledes rapporteres resultater og indsatser for den enkelte leder, hvilket danner grundlag for et fokuseret ledelsesmæssigt værktøj til anvendelse for lederen.

Udvikling af organisationen som helhed

Foruden individuel lederudvikling skaber analysen også det totale billede af virksomhedssituationen, som kan danne grundlag for vigtige strategiske beslutninger for videreudvikling af hele organisationen. Analysen skaber således ikke blot rammerne for udvikling af lederne, men udvikler også organisationen som helhed.

Analyseværktøjer

Hos Bülow Management følger vores ledelseskvalitetsanalyse 3 steps:

  • Vi diagnosticerer væsentlige indsatsområder ved at udvikle og tilpasse undersøgelsen til den enkelte organisations visioner og mål. Dette sker gennem forudgående interviews med nøglepersoner
  • Herefter gennemfører vi undersøgelserne og identificerer kritiske indsatser med afsæt i undersøgelsesresultaterne
  • Til sidst udarbejder vi konkrete handlingsplaner til ledelsen og procesejere. Vi inddrager altid ledelsen i processen og præsenterer dem for resultater og konkrete anbefalinger med henblik på at forankre læring og drive udvikling


Vi bruger statiske analysemetoder i vores rapportering af undersøgelsens resultater for at sikre, at organisationen bliver præsenteret for de mest effektive indsatser.

Vil du vide mere om ledelseskvalitetsanalyser?

Har du spørgsmål til vores analyser, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle ledelseskvaliteten, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også få et Analysetjek ved at udfylde oplysninger på følgende link, og du vil herefter blive kontaktet med henblik på at få et konkret tilbud baseret på din virksomhed.

agreement-contract-handshake-approval

Kontakt os

chart-sales-profit-performance-analytics-graph

Få en analyse

person-man-identity-verified-approved-indian

Om os