Skab gode oplevelser for kunden

Kundernes tilfredshed har stor betydning for virksomhedens omdømme. Det kan dog være svært at afkode, hvad kunden ønsker, og dermed også hvor man som virksomhed skal bruge sine ressourcer. Ofte forsøger virksomheder at tilfredsstille kunden på alle tænkelige områder, mens kunden i virkeligheden blot har høje forventninger til få parametre.

Hos Bülow Management udvikler vi spørgerammen i samarbejde med den gældende organisation. Vi vælger en erfaringsbaseret spørgeramme, der passer til virksomheden. Dette bidrager til at forstå kundeoplevelsen fra et eksternt synspunkt og derigennem diagnosticere kundeprocessen.

Vores kundetilfredshedsanalyser bygger på følgende 3 steps:

 1. Vi starter med at diagnosticere væsentlige indsatsområder. Undersøgelsen udvikles og tilpasses til den enkelte organisations visioner og mål gennem forudgående interviews med kunder
 2. Herefter identificeres kritiske indsatser med afsæt i undersøgelsesresultaterne
 3. Til sidst udarbejdes konkrete handlingsplaner til ledelse og procesejere. Ledelsen inddrages altid i processen og præsenteres for resultater og konkrete anbefalinger med henblik på at forankre læring og drive udvikling.

Kundetilfredshedsanalyse

Er du interesseret I at høre om dine muligheder for en unik analyse i din virksomhed så udfyld formularen nedenfor:
 • * 

  * 

  * 

  * 

  *Hvornår kunne du ønske at gennemføre analysen?
-
+